EXPROPIACIÓ INDEGUDA

EXPROPIACIÓ INDEGUDA

Editorial:
BARCANOVA
Año de edición:
Materia
Juvenil catalán
ISBN:
978-84-489-2160-6
Páginas:
176
Colección:
ANTAVIANA NOVA
9,80 €
IVA incluido
No disponible, consultenos

En Pere Gomis és un noi que ha acabat 1r de Batxillerat. És bon estudiant, toca el baix elèctric de meravella i és el petit de tres germans. La seva vida es mou entre ambients ben diferents: la colla d ' amics de l ' institut, la penya que es congrega al bar El Puerto i la gent del Taller Musical.
Són els primers dies de l ' estiu i en Pere viurà una sèrie de fets que marcaran la seva vida. Coneixerà en Frank, un magnífic bateria amb qui encetarà un grup de rock, i, sobretot, descobrirà una noia: la Sara. A més, haurà de viure i patir un problema que afecta la seva família i tot el veïnat: l ' expropiació d ' habitatges per poder construir la futura estació del metro. Això significarà una lluita per intentar evitar aquesta decisió de l ' Ajuntament, i la persona més implicada en aquesta lluita serà en Cinto Gomis, el pare d ' en Pere, que s ' erigirà com a representant dels veïns afectats.
Dins d ' aquesta trama, " Expropiació indeguda " se ' ns mostra com una novel·la on conviuen una sèrie d ' ingredients: l ' amistat, l ' amor, la injustícia, les extorsions, les traïcions i una preocupació de molta actualitat entre els joves, i no tan joves, com és el problema de l ' encariment desmesurat de l ' habitatge.