0
ENSALADAS -LA FRESCURA DE LA T

ENSALADAS -LA FRESCURA DE LA T

LA FRESCURA DE LA TIERRA

QUADRADA, MARIONA

23,50 €
IVA incluido
No disponible, consultenos
Editorial:
LECTIO EDICIONES
Año de edición:
2008
Materia
Cuina -Gastronomia
ISBN:
978-84-96754-17-1
Páginas:
120
23,50 €
IVA incluido
No disponible, consultenos
Añadir a favoritos

Ensaladas, la frescura de la tierra es el segundo libro de la serie Con Sabor a Mediterráneo. Tradición y sofisticación se unen para ofreceros desde ensaladas básicas (de lechuga, tomate, cebolla y aceitunas) hasta todo tipo de combinaciones con legumbres, pasta, patatas, pescasdo, crujientes, salazones y, ¿por qué no?, un aire de lima o una galleta de parmesano. Un libro que invita a la mezcla, al atrevimiento y, sobre todo, a los cambios, para que así cada uno ponga su toque particular.

Artículos relacionados

  • DOLÇOS SANOTS
    DOLÇOS SANOTS
    ZURRIAGA MITJANS (CROQUETA DE XOCOLATA), LAURA
    Descobreix la pastisseria fàcil i sense sucre amb la reina dels dolços: 80 receptes de postres boníssimes per al cos i per al cap. És possible gaudir d'unes postres delicioses i sense sucre? Amb quin ingredient puc substituir les farines refinades? Com puc evitar els pics de glucosa sense renunciar als dolços? Pastissos, brioixeria, gelats, cremes... Descobreix 80 receptes fà...
    Disponibilidad inmediata

    21,95 €

  • PASTELERÍA JAPONESA
    PASTELERÍA JAPONESA
    KIÉ, LAURE
    Prepara los mejores dulces japoneses en casa y disfruta de los sabores de la pastelería nipona moderna y tradicional. La repostería es a menudo la gran desconocida de la gastronomía nipona. Sin embargo, en la actualidad, numerosos chefs reinterpretan las recetas ancestrales con una mezcla de originalidad y tradición de la que ha surgido una nueva pastelería japonesa variada, re...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €

  • PICAR Y DISFRUTAR
    PICAR Y DISFRUTAR
    ENRÍQUEZ, ELENA
    Recetas deliciosas y sin azúcares refinados para convertir nuestro desayuno, tentempié o picoteo en momentos especiales de los que disfrutar en el día a día.Muchos picamos algo para mantenernos con energía a lo largo del día, y las recetas que propone Elena en este libro se convertirán en el aliado perfecto contra la tentación de los ultraprocesados. Desde bowls, granolas y tos...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €

  • DE L'HORT AL PLAT
    DE L'HORT AL PLAT
    SALSETES, PEP
    Un llibre prenyat de saviesa, rauxa i alegria de viure per aprendre i fruir de l'autèntica cuina del nostre país. Amb la clarividència i el bon humor que el caracteritzen, en Pep Salsetes ens convida a reviure una cuina estacional i popular, a favor de la sostenibilitat, el producte local i la gresca. En aquesta veritable «bíblia» del nostre patrimoni culinari més genuí hi trob...
    Disponibilidad inmediata

    21,90 €

  • OH LA LA CHOCOLAT
    OH LA LA CHOCOLAT
    BALAGUER, ORIOL
    El nuevo libro del gran pastelero Oriol Balaguer, reconocido como uno de los mejores del mundo, dedicado íntegramente a una de las grandes pasiones, el chocolate.Un libro dedicado exclusiva y monográficamente al chocolate para explotar todas sus maneras distintas de preparación y para disfrutar de manera distinta y en múltiples formatos. Así, la cocina dulce de Oriol Balaguer, ...
    Disponibilidad inmediata

    24,95 €

  • CUINAR EL MEDITERRANI
    CUINAR EL MEDITERRANI
    ROCA, JOAN / BRUGUÉS, SALVADOR
    El nou llibre de Joan Roca. Un homenatge a la cuina mediterrània.D'Algesires a Istanbul hi ha un mar que ha estat bressol de les grans civilitzacions del món antic i que reuneix actualment un patrimoni gastronòmic incomparable. La diversitat de les cuines dels pobles mediterranis és un reflex de la seva riquesa cultural, un tresor viu i immens que segueix en constant evolució i...
    Disponibilidad inmediata

    23,90 €

Otros libros del autor

  • ESSÈNCIES
    ESSÈNCIES
    QUADRADA, MARIONA
    Unes fulles de llimoner arrebossades i servides a la taula al bo de l'estiu, com en el cas de la magdalena en A la recerca del temps perdut de Marcel Proust. Amb això, Mariona Quadrada en té prou per obrir les portes del passat i retrobar moments viscuts al voltant d'un plat elaborat a la cuina de casa. Un plat que conté l'essència del paisatge, el pòsit del pas dels dies i de ...
    No disponible, consultenos

    18,00 €

  • PEIX MARISC I BACALLA -UN REGAL DE L´AIGUA-
    PEIX MARISC I BACALLA -UN REGAL DE L´AIGUA-
    QUADRADA, MARIONA
    Peix, marisc i bacallà, un regal de l'aigua és el primer d'una sèrie de llibres de cuina en què podreu trobar tota mena de receptes per gaudir d'aquests productes que ens regala l'aigua. Tècniques clàssiques i d'altres d'actuals, explicades pas a pas, amb ingredients habituals com a protagonistes. Però, sobretot, mil gustos per assaborir o redescobrir i sentir, així, tot el pla...
    No disponible, consultenos

    23,50 €

  • PESCADO MARISCO Y BACALAO -UN REGALO DEL MAR-
    PESCADO MARISCO Y BACALAO -UN REGALO DEL MAR-
    QUADRADA, MARIONA
    Pescado, marisco y bacalao es el primero de una serie de libros de cocina en los que encontraréis todo tipo de recetas para disfrutar de estos productos que nos regala el mar. Técnicas clásicas y actuales, explicadas paso a paso, con ingredientes habituales como protagonistas. Pero, sobretodo, mil gustos para saborear, descubrir o redescubrir, y sentir así, todo el placer del M...
    No disponible, consultenos

    23,50 €

  • AMB GUST DE GRECIA
    AMB GUST DE GRECIA
    QUADRADA, MARIONA
    No disponible, consultenos

    12,00 €

  • APERITIUS I ENTRANTS FREDS
    APERITIUS I ENTRANTS FREDS
    QUADRADA, MARIONA
    No disponible, consultenos

    12,00 €

  • AMB GUST DEL JAPO
    AMB GUST DEL JAPO
    QUADRADA, MARIONA
    No disponible, consultenos

    12,00 €