
- Editorial:
- ROSA DELS VENTS
- Año de edición:
- 2025
- Materia
- Cuina -Gastronomia
- ISBN:
- 978-84-10256-50-7
- Páginas:
- 296
EMBOTITS
TOTS ELS SECRETS PER TRIAR, CUINAR I FER LLUIR UN BON EMBOTIT
SANGLAS, DAVID
Tots els secrets per triar, cuinar i fer lluir un bon embotit. Aquest receptari és un viatge per la història dels embotits de la nostra terra, els oblidats i els de sempre, i un recorregut que ens farà descobrir la infinitat dusos que podem donar-los a la cuina, més enllà de gaudir-los amb una bona llesca de pa amb tomàquet. A través de receptes pràctiques, aprendrem com preparar a casa i des de zero els nostres embotits preferits, com conservar-los millor i com integrar-los en plats on llueixin de manera original: des duns bunyols amb botifarra negra i garoines fins a un fals risotto de llonganissa de Vic amb ceps o els icònics macarrons a la carbonara de laclamat restaurant Disfrutar. Un compendi de receptes dara i abans per gaudir dels productes més emblemàtics de la nostra terra.