0
DALICIES -A TAULA AMB SALVADOR DALI-

DALICIES -A TAULA AMB SALVADOR DALI-

A TAULA AMB SALVADOR DALÍ

FABREGA, JAUME

18,00 €
IVA incluido
No disponible, consultenos
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
2004
ISBN:
978-84-9791-001-9
Páginas:
360
Colección:
VARIS
18,00 €
IVA incluido
No disponible, consultenos
Añadir a favoritos

En ocasió de l'Any Dalí, però amb la voluntat de no ser un producte de temporada, sorgeix un llibre que investiga en les arrels de la cuina surrealista, però d'una forma totalment assequible, partint de la cuina popular. Es tracta de plats que es poden fer i que són exquisits, basats en les combinacions més insòlites (mar i muntanya, mar i terra, dolç i salat, etc.) i, tanmateix, tradicionals. Són propis del país de Dalí (Costa Brava), però també d'altres indrets del món que ell coneixia. Jaume Fàbrega, en la doble condició de crític d'art i escriptor gastronòmic, nascut a la mateixa terra que Dalí, va tenir diversos contactes i converses amb el geni, que fructifiquen en aquest llibre únic i molt ben documentat.

Artículos relacionados

  • CONSCIÈNCIA O COL·LAPSE
    CONSCIÈNCIA O COL·LAPSE
    PIGEM, JORDI
    Avui el món corre acceleradament no se sap cap a on, mentre la propaganda i les dades fora de context enterboleixen la nostra visió dels fets. ¿No és com si el món estigués sota un encanteri? ¿Cap a on hem de girar-nos per trobar orientació? Amb el seu estil fluid i intens, Jordi Pigem obre vies de sortida a través d'un ample horitzó que abraça des de la neurociència i la psiqu...
    Disponibilidad inmediata

    19,50 €

  • ¡VIVEN! EL TRIUNFO DEL ESPÍRITU HUMANO
    ¡VIVEN! EL TRIUNFO DEL ESPÍRITU HUMANO
    READ, PIERS PAUL
    La verdadera historia de los supervivientes de los Andes, protagonistas de La sociedad de la nieve, la nueva y aclamada película de J. A. Bayona. ¡Viven! El triunfo del espíritu humano relata esta escalofriante peripecia y la de los familiares de sus protagonistas, que nunca dejaron de buscarlos. En 1972, partió de Montevideo, con destino a Santiago de Chile, un avión Fairchil...
    Disponibilidad inmediata

    19,90 €

  • ¿Y AHORA QUÉ?
    ¿Y AHORA QUÉ?
    AGUILAR, MÍRIAM
    Nada te prepara para ser madre, pero todavía menos para no serlo. Este libro es una conmovedora y potente reflexión sobre la no maternidad por circunstancias. Una guía que brinda acompañamiento y contención.En la vida de las mujeres que han sentido el deseo de ser madres y no lo han conseguido, por el motivo que sea, hay un punto de inflexión cuando se enfrentan con la que quiz...
    Disponibilidad inmediata

    17,90 €

  • OLI CALENT DEL GRESOL DE LA VIDA
    OLI CALENT DEL GRESOL DE LA VIDA
    ANDRÉS ESTELLÉS, VICENT
    Entre la gran quantitat de llibres escrits per Vicent Andrés Estellés a la dècada dels cinquanta, tan sols tres van ser publicats llavors: Ciutat a cau d'orella (1953), La nit (1956) i Donzell amarg (1958). Inclouen els poemes que fonamenten i prefiguren tota la seva obra posterior, que el convertiria en el gran poeta des d'Ausiàs March, el més llegit i valorat, i en la veu que...
    Disponibilidad inmediata

    22,00 €

  • ME L'IMAGINAVA MÉS GRAN
    ME L'IMAGINAVA MÉS GRAN
    MONTSERRAT, MÒNICA / PALOMA, DAVID
    Un recull de les frases més mítiques de les sèries catalanes que han marcat generacions La granja, Nissaga de poder, Estació d'enllaç, Plats bruts, Oh! Europa... són sèries que formen part de la nostra història i que apel·len a la nostàlgia dels teleespectadors. En aquest llibre en trobareu moltes que us agradarà recordar: sèries d'aventures com Oliana Molls; d'època com Temps ...
    Disponibilidad inmediata

    20,90 €

  • LA REPÚBLICA DEL DRAGÓN
    LA REPÚBLICA DEL DRAGÓN
    KUANG, REBECCA F.
    La guerra ha acabado. Y una nueva guerra acaba de empezar. Tres veces a lo largo de su historia, Nikan ha luchado por su supervivencia en las sangrientas Guerras de la Amapola. Aunque la tercera acaba de terminar, Rin no puede olvidar la atrocidad que cometio´ para salvar a su pueblo. Ahora esta´ tratando de librarse de su culpa, de su adiccio´n al opio y de las o´rdenes ase...
    Disponibilidad inmediata

    24,00 €

Otros libros del autor

  • RATAFIES
    RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per convertir-nos en veritables experts. Les receptes hi són explicades pas a pas, amb tots els ingredients. Pertanyen al repertori popular d'arreu de les terres de parla catalana i de tot el món, amb la qual cosa farem també un viatge fascinant al gust de cada terri...
    Disponibilidad inmediata

    7,50 €

  • EL BACALLÀ. RECEPTES. CONSELLS I HISTÒRIA
    EL BACALLÀ. RECEPTES. CONSELLS I HISTÒRIA
    FABREGA, JAUME
    Del bacalla se nÕha aprofitat tot. ?s, sens dubte, el peix m?s apreciat a la cuina catalana, malgrat que no ?s un peix autocton. En aquest llibre hi trobareu un munt de receptes exquisides, molt ben explicades i documentades, pas a pas, dels Pa?sos Catalans, al costat de les que ens han proporcionat els portuguesos i els bascos i dÕaltres pa?sos del m?n on es menja el bacalla. ...
    No disponible, consultenos

    16,00 €

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    A tot el mon sÕutilitza el morter per a picar, moldre o barrejar coses, pero queda clar que nomes a Catalunya la picada sÕha ordenat, sÕha normalitzat i avui es una marca identitaria de la nostra cuina. La picada es mes que un conjunt dÕelements o aliments picats amb la funcio de donar un plegat de matisos a un plat. Es com un petit univers que fa modificar el darrer gust i/o t...
    No disponible, consultenos

    16,00 €

  • CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
    CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FÀBREGA, JAUME
    La cuina dels pescadors de la Costa Brava es, sens dubte, la mes variada i refinada de totes les costes dels Pa?sos Catalans i, fins i tot, de la Mediterrania. Han estat i son uns grans cuiners, que ensenyen xefs com Joan Roca o Ferra Adria. La seva es encara una cuina viva, que es transmet oralment i que evoluciona. Alguns dels plats dels pescadors han esdevingut dels mes emb...
    No disponible, consultenos

    16,00 €

  • TOTES LES SOPES
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb el descobriment de la ceràmica les dones comencen a cuinar de manera diferent. El recipient que anomenem olla i el seu contingut, per tant, existeixen al llarg de la història i en totes les cultures. Forma part de la cuina familiar per excel·lència, la quinta essència de...
    No disponible, consultenos

    12,50 €

  • LLIBRE DE LA RATAFIA, EL -NOVA EDICIO-
    LLIBRE DE LA RATAFIA, EL -NOVA EDICIO-
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre ens ensenya els orígens, la història i l'elaboració de la ratafia i altres licors, a partir d'una documentació exhaustiva referent tant als Països Catalans com arreu. És, a més, un excel·lent manual per conèixer les herbes, les espècies i les fruites útils per fer licors, així com per a altres usos culinaris. Jaume Fàbrega, el més prestigiós escriptor gastronòmic ...
    No disponible, consultenos

    12,40 €