0
CORPUS CULINARI CATALA

CORPUS CULINARI CATALA

INSTITUT CATALÁ DE LA CUINA

, INSTITUT CATALA DE LA CUINA

25,00 €
IVA incluido
Descatalogado
Editorial:
LA MAGRANA
Año de edición:
2016
Materia
Cuina -Gastronomia
ISBN:
978-84-8264-815-6
Páginas:
512
25,00 €
IVA incluido
Descatalogado
Añadir a favoritos

El Corpus del Patrimoni Culinari Català és el receptari més complet que mai s?ha fet de la nostra
gastronomia i ofereix als amants de la bona cuina ?tant aficionats com professionals? l?inventari més exhaustiu,
pràctic i entenedor dels plats tradicionals del nostre país. S?hi han recopilat 1.136 receptes numerades i ordenades
alfabèticament, i per tipus de plat. Són receptes que formen part de la nostra identitat ?com l?escudella barrejada, el
pollastre amb escamarlans, l?arròs a la cubana o les mandonguilles amb sípia i pèsols?, compilades en aquest llibre que
pot ser considerat el recull més important i sistemàtic del patrimoni culinari català. La realització d?aquesta gran
obra, fruit de més de vuit anys d?investigació i que ha comptat amb la participació d?experts de prest igi
internacional, de cuiners de més de 400 restaurants i particulars de tot Catalunya, dóna finalment com a resultat
aquest llibre.

Artículos relacionados

  • UN PASEO POR ORIENTE
    UN PASEO POR ORIENTE
    SHINE / RTVE
    Atrévete con la cocina asiática de la mano de MasterChef.Un paseo por Oriente te invita a descubrir los sabores más exquisitos de la cocina asiática. Desde la sutileza del sushi japonés hasta los intensos aromas de los curris tailandeses, este libro del talent show culinario más famoso de la televisión recoge recetas deliciosas de países como Corea del Sur, China, Filipinas, In...
    Disponibilidad inmediata

    22,90 €

  • 100 RECETAS ITALIANAS
    100 RECETAS ITALIANAS
    LAROUSSE EDITORIAL
    ¿Quién no disfruta de un plato basado en la cocina italiana?- Simplicidad- Ingredientes de calidad- Ingredientes frescos- Platos tradicionales- Platos equilibrados- Sabores reconfortantes- Dieta mediterránea- Gran variedad de preparacionesEstas son algunas de las características de la cocina italiana y esto es lo que encontrará en este libro.100 RECETAS ITALIANAS IMPRESCINDIBLE...
    Disponibilidad inmediata

    22,95 €

  • LA NEVERA MEDIO LLENA
    LA NEVERA MEDIO LLENA
    ROCA, JORDI / ROCA, MARC / ROCA, MARTÍ
    Ideas geniales, sencillas, rápidas y económicas para cocinar con lo poco que tengamos en la nevera, que por vacía que parezca, seguro que está medio llena…¿Alguna vez has cocinado un pollo entero y te ha sobrado la mitad? ¿Has organizado una fiesta en casa y te han sobrado patatas fritas? ¿O tal vez te han dejado plantado y donde iban a cenar dos, ahora cena uno solo? A veces e...
    Disponibilidad inmediata

    21,90 €

  • CUINA NATURAL PER AL MEU NADÓ
    CUINA NATURAL PER AL MEU NADÓ
    CHIOCA, MARIE
    Tots els consells d’una mare experimentada per alimentar el seu fill ràpidament, amb senzillesa i donant-li el gust del que és bo. 50 receptes fàcils, adaptades i provades, delicioses i originals, fetes amb ingredients molt corrents i amb totes les precaucions davant les possibles al·lèrgies. Les receptes d’aquest llibre estan organitzades segons els mesos que v...
    Disponibilidad inmediata

    18,00 €

  • HAY UNA SOPA PARA TI
    HAY UNA SOPA PARA TI
    VON WANGENHEIM, THERESA
    Dime cómo te sientes y te diré qué sopa necesitas Un libro original y atrevido sobre el mundo de las sopas, con más de 70 recetas económicas, saludables y fáciles de hacer, adaptadas a distintas situaciones y estados de ánimo. Con enfoque colorido y divertido, y una foto junto a cada receta, Hay una sopa para ti te ofrece nuevas versiones de tus platos favoritos. Desde sopas rá...
    Disponibilidad inmediata

    20,00 €

  • LA TEXTURA DE LA XOCOLATA
    LA TEXTURA DE LA XOCOLATA
    MANS, CLAUDI
    L'objectiu del llibre La textura de la xocolata és analitzar, amb llenguatge comú i arguments científics, què és la xocolata i per què un mateix producte genera a la major part de la població sensacions tan variades i plaents. Per fer-ho, seguirem l'estructura clàssica de l'aproximació a un aliment. Seguint el camí de les ciències de l'alimentació, veurem l'aliment des de l'arb...
    Disponibilidad inmediata

    12,00 €

Otros libros del autor

  • CORPUS DE LA CUINA CATALANA
    CORPUS DE LA CUINA CATALANA
    , INSTITUT CATALÀ DE LA CUINA
    El Corpus de la cuina catalana és el receptari més complet, útil i pràctic de la gastronomia catalana: gairebé 1200 receptes numerades i ordenades alfabèticament que inclouen plats de marcada identitat com lÆescudella barrejada, mar i muntanya, els romescos o les famoses mandonguilles amb sípia i pèsols, entre molts altres. Aquesta edició, actualitzada i ampliada amb més recept...
    No disponible, consultenos

    29,90 €