- Editorial:
- COSSETANIA EDICIONS
- Año de edición:
- 2019
- Materia
- Cuina -Gastronomia
- ISBN:
- 978-84-9034-883-3
- Páginas:
- 232
AQUELLA CUINA D'ARA
LES RECEPTES DE JOVITA MURIAS
CASTELLET I TORRENTS, MARTA
Còctels, tapes, escudelles, carns fredes, carns amb suc, peixos al forn, bunyols, pastissos... Aquest receptari representa la trajectòria vital de la Jovita Murias, una moianesa nascuda a El Bierzo, que es va iniciar en l'art dels fogons al costat de la seva mare i que es va consolidar com a cuinera amb el mestre Josep Lamich a Moià. En aquest llibre us traslladem les seves elaboracions predilectes, les que mai no deixa de fer i que van ser les més sol·licitades entre els fidels seguidors seus i del Lluís Graners a l'Snack Montserrat i el Cafè Condal de Moià, que amb tant d'èxit i encert van regentar durant molts anys. Aquella cuina d'abans, que també és la d'ara.