- Editorial:
- VARIS
- Año de edición:
- 2018
- ISBN:
- 978-84-947857-0-2
- Páginas:
- 336
2018 ELECCIO GOURMAND. GUIA DE RESTAURANTS HOTELS CATALUNYA
LLOVELL, FELIX / SEGU, RAMON
La Guia continua tenint el mateix objectiu: publicar un manejable i útil volum anual que reculli en les seves pàgines els bons restaurants i hotels de Catalunya i Andorra, qualificats i amb tota la informació actualitzada que es pot necessitar. I des de l?edició de 1998 s?inclouen també una selecció acurada de restaurants i d?hotels d?altres llocs d?interès gastronòmic i turístic de la resta d?Espanya i de les zones més turístiques de França, Mònaco i Alemanya. En total, aquest volum aporta informació d?uns 600 establiments que interessen al gourmand. Els restaurants d?Andorra i Catalunya s?han puntuat sobre 10, després fer-ne la corresponent visita, així com les opinions que ens remeten els lectors. PQ (Pendent de Qualificació) s?aplica si, per canvi de xef o recent inauguració, l?establiment no s?ha pogut visitar abans de tancar l?edició. El criteri fonamental de la valoració establerta en aquesta edició de la guia és el següent: cuina, màxim 7 punts (producte, elaboració, maridatge de sabors, creativitat, textures, presentació i relació qualitat/preu); celler, màxim 1 punt; decoració, marc, servei i de