0
LA CUINA DE LA COSTA BRAVA I EL PIRINEU DE GIRONA

LA CUINA DE LA COSTA BRAVA I EL PIRINEU DE GIRONA

FÀBREGA COLOM, JAUME

26,50 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Editorial:
VIENA EDICIONS
Any d'edició:
2020
ISBN:
978-84-17998-36-3
Pàgines:
336
26,50 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Afegir a favorits

La Costa Brava i el Pirineu de Girona han donat nombrosos genis en gairebé tots els àmbits de la cultura universal. I la gastronomia no n'ha estat cap excepció gràcies a noms com els germans Roca, Fina Puigdevall, Josep Mercader o, per adopció, Ferran Adrià. Però aquesta cuina gironina pertany també a les mestresses de casa i als restauradors anònims, i als pagesos i als pescadors..., que de mica en mica han anat elaborant tot un seguit de plats variats i amb segell propi, com ara les diverses variants del mar i muntanya.
A través d'aquest exhaustiu receptari –més de dos-cents plats «preparats» per Jaume Fàbrega–, coneixerem tota mena de propostes a mig camí entre la tradició i la modernitat d'una cuina tan original com inclassificable, però farcida, macerada o amanida amb olors i gustos que viuen al fons de la nostra memòria i que ens resulten del tot genuïns.

Articles relacionats

  • ESPECIAL OLIMPIADAS 2024
    ESPECIAL OLIMPIADAS 2024
    IBÁÑEZ, FRANCISCO
    Coincidiendo con la celebración de las Olimpiadas de París 2024, Mortadelo y Filemón nos explicarán los entresijos, secretos y todo lo que hay que saber sobre el máximo evento del deporte mundial en este álbum especial. Una edición especial que hará las delicias de los fans de los dos agentes. ¡No se lo pierdan! Mortadelo y Filemón se disponen a desvelarle todas las curiosidade...
    Disponibilitat inmediata

    15,95 €

  • NIEBLA ROJA
    NIEBLA ROJA
    RYAN, ANTHONY
    Un thriller escalofriante en el que siete desconocidos deberán emprender un viaje aterrador hacia lo desconocido.Siete desconocidos. Una misión. Un horror infinito. Un hombre despierta en un barco en el mar sin recuerdos de quién es o dónde está. No está solo: hay otras seis personas, cada una de ellas con habilidades únicas. Ninguna de ellas puede recordar su nombre. Todas tie...
    Disponibilitat inmediata

    16,95 €

  • COM DESENFADAR UNA MESTRA EN 10 PASSOS
    COM DESENFADAR UNA MESTRA EN 10 PASSOS
    PARIS, MARINE
    La mestra és la millor..., tot i que a vegades s'enfadi! Si la teva mestra et renya, segur que té una bona raó per fer-ho. Però... com la pots fer desenfadar? Para atenció i aprendràs com ho pots aconseguir en deu passos senzills i divertits! Un àlbum il·lustrat per riure i compartir a classe i en família, perquè el vincle tan especial entre mestres i alumnes no es trenca encar...
    Disponibilitat inmediata

    16,95 €

  • EL PRECIO QUE PAGAMOS
    EL PRECIO QUE PAGAMOS
    GROSSMAN, DAVID
    ¿Quiénes serán los israelíes después del último ataque terrorista? Los ensayos más reveladores del gran experto en el conflicto israelí-palestino. ¿Quiénes seremos? ¿Qué clase de personas seremos tras estos días, después de haber visto lo que hemos visto? ¿Desde qué punto se podrá empezar de nuevo tras la destrucción y la aniquilación de tantas y tantas cosas en las que creíamo...
    Disponibilitat inmediata

    12,90 €

  • ESCRIBIR UN SILENCIO
    ESCRIBIR UN SILENCIO
    PIÑEIRO, CLAUDIA
    De lo íntimo a lo público: política, feminismo, compromiso, familia y literatura Por la ganadora de los premios Clarín, Sor Juana Inés de la Cruz y Dashiell Hammett, entre otros «En Escribirun silencio [ pone su cuerpo y su voz para librar la madre de todas las batallas desde las palabras».Página 12 «Sospecho que lo que escribo nace del silencio. Porque así fue desde mi niñez, ...
    Disponibilitat inmediata

    21,90 €

  • ESCOLA ITALIANA
    ESCOLA ITALIANA
    PEDRALS, JOSEP
    El redescobriment d'un llibre fundacionalEscola italiana (2003) és una paròdia de les edicions crítiques: una antologia fictícia de textos presumptament italians, dividida en tres parts i amb un estudi introductori de Luca M. Rota.Amb aquest llibre, Josep Pedrals va assentar les bases de la seva poesia irònica i captivadora, que enganxa els lectors amb la seva manera desmenjada...
    Disponibilitat inmediata

    12,90 €

Altres llibres de l'autor

  • 100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
    100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    5A EDICIÓ La cuina catalana -repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els gr...
    Disponibilitat inmediata

    15,20 €

  • 100 REFRANYS SOBRE EL MENJAR I EL BEURE
    100 REFRANYS SOBRE EL MENJAR I EL BEURE
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    L'ORIGEN DELS REFRANYS SOBRE ALIMENTACIÓ MÉS POPULARS AMB UNA RECEPTA CATALANA A CADA CAPÍTOL El refrany és una frase sentenciosa que solem utilitzar en la nostra vida diària per descriure situacions, puntuar converses, etcètera. Els refranys són d'autoria anònima, ja que pertanyen al cabal de la saviesa popular. En aquest llibre, podreu fruir d'unes receptes al·lusives, que r...
    No disponible, consulti'ns

    16,50 €

  • CAP I POTA
    CAP I POTA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    Hi ha gent que té prejudicis cap a la cuina dels menuts, cosa que no es dona en altres cultures gastronòmiques com la francesa, que els ha incorporat a l'alta cuina. El foie-gras, els ris o lletons, el moll de l'os, el cervell o el fetge són exquisideses que els grans cuiners i cuineres incorporen als seus plats. Però els menuts també formen part, arreu del món, d'una cuina pop...
    No disponible, consulti'ns

    15,50 €

  • LA CUINA MODERNISTA
    LA CUINA MODERNISTA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    En aquest llibre, l'historiador Jaume Fàbrega ens explica què menjaven i què bevien en aquella època tant els menestrals i els obrers com els burgesos o els indians més adinerats, què es podia comprar a les botigues de quieviures, i quins menús oferien les fondes i els restaurants més luxosos del moment. I a la segona part del volum trobareu una exhaustiva recopilació de les re...
    No disponible, consulti'ns

    22,00 €

  • EL GRAN LLIBRE DE LA CUINA DE LES ÀVIES
    EL GRAN LLIBRE DE LA CUINA DE LES ÀVIES
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    Teniu a les mans el gran llibre de referència de la cuina catalana i mediterrània, fruit de molts anys derecerca. No solament és el manual més complet que hi ha al mercat, sinó també l?únic que comprèn tots els ingredients,totes les receptes, tots els territoris i comarques, totes les tècniques i com tractar, tallar, coure i conèixer elsdiversos productes. Totes les receptes es...
    Descatalogat

    30,00 €

  • PA AMB TOMÀQUET
    PA AMB TOMÀQUET
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    Aquest és el llibre del pa amb tomàquet, aquest menjar tan característic dels Països Catalans i que, es pot dir, agrada a tothom. Però hi trobareu molt més: tota mena d'esmorzars, berenars i àpats lleugers (llesques de pa, entrepans i plats molt fàcils de fer -fins i tot per als nens, els joves i els estudiants-, que tenen com a ingredient principal el pa). Al mateix temps, fem...
    No disponible, consulti'ns

    13,90 €