0

Cerca de Editorial : VIENA EDICIONS / Col·lecció : MILFULLS 10 Resultats

  • DE LA CUINA I LA VIDA
    DE LA CUINA I LA VIDA
    MAMBRILLAS FINESTRA, IVAN
    El llibre més personal d'un dels cuiners de referència del país, en què no es mossega la llengua parlant sobre la cuina moderna i l'star system dels darrers anys.En aquest recull d'entrevistes, Josep Lladonosa parla de la cuina a casa nostra, de la professió de cuiner, i també de la transformació social, cultural i política que ha experimentat durant els anys en què va exercir ...
    No disponible, consulti'ns

    17,00 €

  • L'ODISSEA CULINÀRIA
    L'ODISSEA CULINÀRIA
    HERCE CARMONA, ENRIC / FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Aquest llibre us proposa un viatge imaginari a través de set menús que fan la flaire càlida del nord d’Àfrica, picant i perfumada del Pròxim Orient, refrescant de les illes... sempre amb receptes clares, fàcils i detallades amb tota cura perquè resultin infal·libles. Una odissea de la qual no voldreu tornar. ...
    No disponible, consulti'ns

    29,00 €

  • DOLÇOS VEGANS
    DOLÇOS VEGANS
    CASTELLS, MARTA
    Ens encanta el dolç! Ho sabem nosaltres i ho sap la indústria alimentària, que afegeix sucre blanc (i altres coses!) en molts aliments processats per augmentar-ne les vendes. Però si tornem al dolç genuí, el de les verdures i hortalisses dolces, els cereals integrals, les fruites, el bon cacau, la fruita seca i les llavors, descobrirem un plaer primigeni i saludable. Marta Cast...
    No disponible, consulti'ns

    17,00 €

  • LA CUINA ANTIGA
    LA CUINA ANTIGA
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Aquest llibre obre les portes al fascinant món de la cuina antiga: des de les preparacions dels nostres avantpassats més remots del Paleolític, passant per la cuina d'olles i cassoles del Neolític, la robusta alimentació dels ibers i la delicada cuina grega, fins a arribar a la sofisticada gastronomia romana. Receptes explicades pas a pas, fàcils i sempre delicioses, amb adapta...
    No disponible, consulti'ns

    20,00 €

  • SPORT & COOK
    SPORT & COOK
    PÉREZ, GABRIEL
    En general, la gent sol associar l'esport amb els carbohidrats i la proteïna animal. I potser també amb els complements alimentaris que es venen a l'engròs per internet. Però això és perquè encara no han llegit aquest llibre, que ofereix una perspectiva totalment diferent. Per a Astrid Barqué, si vols aconseguir els millors resultats, tria menjar natural. Aparca la monotonia ...
    No disponible, consulti'ns

    20,00 €

  • MEDITERRANIA LA MAR DE PLATS
    MEDITERRANIA LA MAR DE PLATS
    ESTRUCH MONTSE
    No disponible, consulti'ns

    19,90 €

  • LA CUINA ET DÓNA JOC
    LA CUINA ET DÓNA JOC
    CARBÓ ROMERO, MIREIA
    El més difícil d?aquest llibre és triar una recepta. La resta serà un joc. ¿Recordeu que temps enrere, de ben menuts, us ho passàveu la mar de bé jugant a cuinetes? ¿Què ha canviat, des d?aleshores? Bé, no ens enganyem, algunes coses sí que han canviat, però fonamentalment el que passa és que ara tot ho hem de fer molt de pressa i, abans de començar, ja pensem que serà complica...
    No disponible, consulti'ns

    16,90 €

  • TOTS A TAULA CUINA VEGETARIANA PER A TOTA LA FAMILIA
    TOTS A TAULA CUINA VEGETARIANA PER A TOTA LA FAMILIA
    IBERN, M. PILAR
    No disponible, consulti'ns

    17,80 €

  • COCINA DE LA BARCELONA MARINERA, LA
    COCINA DE LA BARCELONA MARINERA, LA
    MARQUES, QUIM
    "La cocina de la Barcelona marinera" nos propone el rescate de una tradición gastronómica que nació en las barcas de los pescadores de la Barceloneta, el barrio marinero de Barcelona. Esta tradición es la base del recetario que nos ofrece Quim Marquès, gran conocedor de esta herencia culinaria, que ha incorporado a los platos tradicionales ?calderetas, pescado de playa, arroces...
    No disponible, consulti'ns

    20,00 €

  • EN EL SEU MILLOR MOMENT -MENUS TEMPORADA CAN BOIX DE PERAMOL
    EN EL SEU MILLOR MOMENT -MENUS TEMPORADA CAN BOIX DE PERAMOL
    PALLARES, JOAN
    No disponible, consulti'ns

    21,50 €