Ajuda e-books

ATENCIÓ ELS APARELLS KINDLE NO SÓN COMPATIBLES AMB ELS NOSTRES E-BOKS. En el cas de compra no retornem els diners.


1. Què és un ebook?

Un ebook és un llibre en format electrònic o digital. Està confeccionat per ser llegit en qualsevol tipus d'ordinador o en dispositius específics com els lectors de tinta electrònica (eReaders), tablets o telèfons mòbils.

Els ebook es compren en línia, sense esperes ni despeses d'enviament i tenen una disponibilitat immediata.

No hi ha despesa de paper ni de tinta, per la qual cosa tenen un preu de venda més baix que el llibre imprès i són respectuosos amb el medi ambient.

Al final d'aquest document trobarà un llistat amb els principals ereaders compatibles

2. Drets

La majoria d'ebooks tenen drets d'ús restringits per poder protegir els drets d'autor. Són els que tenen la indicacio "DRM: sí". Podràs llegir el teu ebook tantes vegades com vulguis i en el dispositiu que vulguis, però no podràs imprimir-lo il·limitadament ni passar-lo a un dispositiu que no estigui autoritzat.

Per gestionar aquests drets s'utilitza un identificador Adobe ID, que és una forma d'assegurar que un ebook pertany a una sola persona. Així evitem la còpia il·legal.

Obtenir un Adobe ID és molt senzill i només cal especificar un nom, cognoms i email. També hi ha ebooks lliures de drets d'ús.

Adobe Digital Editions només permet una llicència per equip. És molt important que abans de descarregar un eBook comprovi que estigui actiu el compte que utilitzi habitualment. Si no recorda la ID d'Adobe Digital Editions, recuperi la contrasenya en comptes d'obrir un compte nou. Per a qualsevol dubte, enviï un correu electrònic a comandes@saltamarti.cat

3. Com es descarrega?

Per comprar un ebook només cal seleccionar-ne un i fer un pagament amb targeta de crèdit. És un procés senzill, però la primera vegada que ho facis és bo que tinguis en compte el següent:

. Per poder fer una ebooks instal·la el programa gratuït Adobe Digital Editions

. Certifica els teus permisos sobre el llibre electrònic adquirit mitjançant un Adobe ID

. Comprova que tot és correcte amb un test de prova

Principals e-readers compatibles:

Si el seu eReader no apareix en aquest llistat, no s’amoïni: la majoria dels nous models (tret del KINDLE) estan preparats per llegir els formats amb què treballem: PDF i ePub i amb el programa Adobe Digital Editions, imprescindible si el llibre té DRM (control anticòpia). Faci un cop d'ull a les especificacions tècniques del seu eReader o, si té cap dubte, si us plau enviï un correu electrònic a comandes@saltamarti.cat

També pot llegir els eBooks comprats a Saltamartí llibres en el seu iPad, iPhone o iPod Touch o qualsevol tablet amb Android mitjançant les aplicacions gratuïtes BlueFire Reader: http://www.bluefirereader.com/ i eBooki

alguns models compatibles son:

Sony Reader,Papyre,Wolder (Boox-s i miBuk),BQ Avant,iRiver Story,Luarna,Onyx,Inves Book i Inves Wibook,Cool-ER, Samsung E65, Nook de Barnes & Noble, Medion Life P6212, Archos eReader 70 TFT, Airis Dbook, WOXTER Scribe, Hanvon WISEreader, Readius, Iliber, BeBook Neo i models anteriors, Que proReader, Entourage EDGE , SPC Internet, Cybook Opus, Mentor, Elonex, iRex R 800SG i models anteriors, Icarus, Pocketbook 302, etc.